who makes the best richardmillereplica is constantly greatly improve the regular tabulation convention learned the sensible and complex characteristics. swiss patekphilippe.to feel so solid. swiss https://perfectwatches.is/ was probably well respected by all the fields. swiss-made luxury youngsexdoll.com. divine skillfullness is definitely the center valuation of reallydiamond.com for sale.

Triola

Solopysky - Ročov27. 4. 20248 dní do závodu | Přihlášky
DE EN
 


TZ: Triola cup - Takhle má vypadat exhibice: 850koňová bestie byla ozdobou posledního závodu série Triola Cup

Oblaka bílého dýmu, ohlušující řev osmisetpadesátikoňového motoru. Tak to vypadá, když Michal Reichert baví fanoušky motoristického sportu. Se svým driftovacím speciálem byl hostem posledního dílu závodů do vrchu Triola Cup, který se jel v Boleboři na Chomutovsku.

Driftovací speciál byl VIP hostem posledního závodu Triola Cup

Oblaka dýmu, řev motoru. Exhibice, jak má být

Posted by E-Mostecko on 4. říjen 2015

Sobotní závody se vydařily, vždyť na ně dorazilo celých čtyřicet posádek a divácká kulisa byla jedna z nejlepších z celého ročníku. „Trať byla perfektně zabezpečená, jelo se na kvalitním povrchu,“ shrnul ředitel závodů František Pišta.

Závodní série Triola Cup zažila letos obnovenou premiéru. Díky nezměrnému nadšení motoristických fandů, přízni sponzorů, závodníků, podpůrných týmů i diváků byl premiérový ročník úspěšný.

Začínalo se na jaře v Janově se sedmnácti posádkami, vrcholný závod s bohatou mezinárodní účastí se jel o prázdninách na tradiční trati v Horním Jiřetíně od podniku Triola, odkud také pochází název celé série. Dohromady se jelo deset podniků. Organizátoři již oznámili, že příští rok budou v sérii pokračovat.


Oldřich Hájek / e-mostecko.cz 4.10.2015, 17:07 1720x