who makes the best richardmillereplica is constantly greatly improve the regular tabulation convention learned the sensible and complex characteristics. swiss patekphilippe.to feel so solid. swiss https://perfectwatches.is/ was probably well respected by all the fields. swiss-made luxury youngsexdoll.com. divine skillfullness is definitely the center valuation of reallydiamond.com for sale.

Triola

Solopysky - Ročov27. 4. 20248 dní do závodu | Přihlášky
DE EN
 


TZ: Před závodem v Chomutově

Další ze série závodů Triola Cup, v pořadí druhý, bude odstartován v sobotu 25. dubna od 8.00 hodin na trati Chomutov – Blatno O pohár města Chomutova. Diváky čeká opět vzrušení z rychlých aut, burácení motorů, kvílení pneumatik, pohled na krásné ženy a poznají řidičské umění jezdců na slovo vzatých na trati dlouhé 2,9 km, se 163 metrovým převýšením.

Uvidíme, jestli se také druhého závodu zúčastní další z legend českého motorsportu. Na trati prvního závodu z Janova na Křižatky (videoreportáž a galerii si můžete připomenout ZDE) jsme viděli nestora české rallyové scény Václava Arazima, několikanásobného mistra České republiky, jehož jméno je neodmyslitelně spjato se značkou Mitsubishi, v Janově předvedl svůj um a nasazení ve voze nejlepším na světě ve své kategorii, značky Škoda Fabia S2000.

Na trati uvidíme nadupaná auta, vybavená bezpečnostním rámem, která projedou třinácti zatáčkami průměrnou rychlostí přes 110km/h, nejvyšší dosahovaná rychlost bude okolo 180 km/h.

I tentokrát si budete moci závodníky i vozy takzvaně z blízka prohlédnout, prohodit s jezdci pár slov, případně se s nimi vyfotit a možná neodejdete s prázdnou...

Je připraveno drift show, kdy se předvede team se 700koňovým speciálem BMW M GT3.

Buďte však maximálně opatrní, zbytečně neriskujte, nevstupujte na nebezpečná a zakázaná místa a v žádném případě nepřebíhejte trať! Dodržujte přesných pokynů traťových komisařů a pořadatelů.

Všechny obyvatele z okolí tratě upozorňujeme na možnost dopravních omezení a zároveň se předem za tyto nepříjemnosti omlouváme. Přijďte podpořit znovuobnovenou tradici kvalitních závodů, které znáte již od roku 1999 ...

Poděkování za přípravu a podporu patří především firmám a společnostem: RTT a.s., Nadoko a.s., William art s.r.o., Delfy stavebniny, Bestcars4you, Bestwash4you, AP motorsport Litvínov, Butzbach, Triola a.s., REMIS-NBC spol. s r.o., Motorsportsimulator.cz a další


Olga Markuzziová / e-mostecko.cz 18.4.2015, 19:20 2262x