who makes the best richardmillereplica is constantly greatly improve the regular tabulation convention learned the sensible and complex characteristics. swiss patekphilippe.to feel so solid. swiss https://perfectwatches.is/ was probably well respected by all the fields. swiss-made luxury youngsexdoll.com. divine skillfullness is definitely the center valuation of reallydiamond.com for sale.

Triola

Solopysky - Ročov27. 4. 20249 dní do závodu | Přihlášky
DE EN
 


TZ: Na nové trati V Boleboři se ukázaly závodní skvosty

Tradičně lidé obdivovali Opel GT Jana Blažka, do Boleboře ale přijeli i závodníci z Německa. Zasloužené pozornosti se dostalo bezvadnému Opelu Manta, který jel ve stejné kategorii veteránů jako gétéčko. Předvedla se i Zastava Ronnyho Weissfloga. „Jezdím s vozem tři roky. Je poměrně dobrý a myslím, že je to pěkné auto – drsňák,“ zasmál se nad malým divochem. S replikou Focusu WRC startoval v Boleboři Jan Souček. „Je to dvoulitr dvoukolka, má nějakých 240 koní. Jsem s ním spokojený. Snad se vám líbí,“ řekl Jan Souček. Rychlá auta má v rodině. Na závody Triola Cup jezdí i jeho bratr Karel.

Německým závodníkům se na české straně Krušných hor líbilo. „Triola Cup jsou velmi pěkné závody. Přijedu i na další do Hradiště,“ uvedl Ronny Weisssflog.

Spokojené je i vedení závodu. „V Boleboři je pro nás nová trať, nikdy jsme tady nejezdili. Je technická a byla určitě zpestřením. Myslím, že jezdci i diváci si přišli na své,“ zhodnotil další díl seriálu organizátor František Pišta.

Příští závody do vrchu v rámci Triola Cupu se jedou 11. července v Hradišti na Chomutovsku.


Oldřich Hájek / e-mostecko.cz 1.7.2015, 7:17 2042x